GOES satelliit näeb troopilist depressiooni 09E vormi

Point Sublime: Refused Blood Transfusion / Thief Has Change of Heart / New Year's Eve Show (Juuni 2019).

Anonim

Vaikse ookeani idaosas on hiljuti tekkinud palju troopilisi tsükloneid. Troopiline depressioon 09E kerkis äsja Mehhiko lõunarannikust ja võeti NOAA GOES-East satelliidi piltidel.

roopiline Storm Fernanda on liikunud Vaikse ookeani keskosasse, samas kui troopiline torm Greg, mis lihtsalt imendas troopilise depressiooni 8E jäänuseid, jätkab Vaikse ookeani idaosas tugevnemist.

NOAA GOES-East satelliit võttis reedel, 21. juulil 2017, kell 10:45 EDT (1445 UTC) infrapuna kujutist troopilisest depressioonist 09E. Kujutis näitas äsja moodustunud tormi ida ja loodeosakeste madalseisakeskuse mädanenud äike.

National Hurricane Center (NHC) andis nõu tormil kell 11.00 EDT (1500 UTC) ja märkis, et troopilise depressiooni 09E keskus asus 9, 0 kraadi põhja laiuskraadi ja 93, 5 kraadi läänepikkust. See on umbes 505 miili (815 km) Mehhikos Puerto Angelist lõuna-kagus.

Greg läks läände ligi 14 km / h (22 km / h) ja NHC ootab, et kahe järgmise päeva jooksul jätkub lääne suunas liikumine. See rada hoiab tsükloni südamikku Mehhiko rannikust lõunasse. Maksimaalsed püsivad tuuled on kõrgemate puhangutega kiirusega 35 km / h (55 km / h). Mõni tugevus on prognoositud järgmise 48 tunni jooksul ja depressioon muutub tõenäoliselt troopiliseks tormiks täna hiljem või laupäeval, 22. juulil.

menu
menu