NASA näeb Tropical Storm Emily enne ja pärast rannikut

Gavin Schmidt: The emergent patterns of climate change (Juuni 2019).

Anonim

NASA on kinni hõivanud infrapuna ja nähtavad pildid enne ja pärast Tropical Storm Emily moodustumist Mehhiko lahes ja teinud ranniku Florida.

31. juulil kehtis Antilot jõel Bonita Beachi Florida jaoks troopilise tormi hoiatus.

Atmosfääris olev infrapuna-heli või AIRS-i vahend NASA Aqua satelliidis kinnitas infrapunaandmed pilve pealmisele temperatuurile, kuna Tropical Storm Emily arendas 30. juulil kell 07.23 UTC (3:23 EDT) Mehhiko lahe ääres Florida rannikul. AIRS-i andmed näitasid väikest tugevat äike, kus pilvetemperatuuri temperatuurid olid külmad kui minus 63 kraadi Fahrenheiti (minus 53 kraadi Celsiuse järgi). NASA uuringud on näidanud, et troposfääri kõrgete pilvedega tormidega tormid võivad tekitada suuri sademeid.

31. juunil oli sademete potentsiaal osa riiklikust orkaani keskusest (NHC) prognoosist. NHC märkis, et Emily peaks esmaspäeva õhtul piki Tampera lahe piirkonna lääneranniku ja Napoli vahel vihma kogunemist 2 kuni 4 tolli, eraldatult kuni 8 tolli.

Troopiline depressioon Kuus moodustasid 31. juulil kell 6 EDT Florida lääne-keskne rannik.

Kell 10:45 EDT esmaspäeval, 31. juulil, tropical storm emily tegi maale. NHC ütles, et NOAA Doppleri ilmastiku radarite andmed ja pinna vaatlused näitavad, et Tropical Storm Emily jõudis kell 10:45 EDT (1445 UTC) Anna Maria saarest, lääne pool Bradentonist, Florida.

Tropical Stormi keskus Emily asus 27, 5 kraadi laiuskraadi ja 82, 7 kraadi läänepikkust. Emily läks idas umbes 9 miili tunnis (15 km / h) ja see üldine liikumine peaks jätkuma täna. NHC prognoosijad ütlesid, et täna ja teisipäeval on oodata tänasest ja teisipäeval pöörde suunas edasisuunas kiirenemist kirdesse. Prognoosirada eeldab, et Emily keskus liigub täna pärastlõunal üle lääne-keskne Florida poolsaar ja liigub üle keskel Florida kaudu täna õhtul.Emily on prognoos, et liikuda offshore Ida-Kesk-Florida ranniku teisipäeva hommikul. "

Suurimad püsivad tuuled on kõrgemate puhangutega kiirusega 45 km / h (75 km / h). Prognoositakse väikest jõu muutust, kuni sellel pärastlõunal jõuab rannik.

Kell 11:45 EDT (1545 UTC) NOAA GOES-East satelliit võttis nähtava pildi Emilyst, mis näitas tormikeskust Kesk-Florida keskosa läänerannikul, kusjuures pilved ulatuvad Atlandi ookeani.

NOAA haldab satelliidide seeriatööstuse seeriaid. NASA / NOAA GOESi projekt NASA Goddardi kosmosekeskuses Greenbeltis, Maryland kasutab kujutiste loomiseks satelliiditeavet.

Emily peaks eeldatavalt nõrgestama troopilist depressiooni, kui see liigub kogu Florida poolsaarel täna ja täna õhtul hiljem.

menu
menu