NASA näeb tuulelõikurit Baanianit

Falcon Heavy Test Flight (Juuni 2019).

Anonim

NASA Terra satelliit võttis infrapuna kujutist Typhoon Banyan, mis näitas, et tugevaimad tormid olid tuul tõusnud keskpunkti kirdest.

Mõõduka eraldusvõimega pildistamise spektradiomeetri või MODIS-i instrument, mis on NASA Terra satelliidi poolt vastu võetud 16. augustil kell 6:25 EDT (1025 UTC), näitas nõrgestatud tormi pilve kõrgeimat temperatuuri. Troposfääri kõrgeimad pilvedega jõudnud tugevamad äike on nii külmad kui miinus 70 kraadi Fahrenheiti (minus 56, 6 kraadi Celsiuse kraadi). Kagu-tuule nihkumise tagajärjel purunesid need tormid kesklinna kirdeosasse.

Ühisest Typhooni hoiatuskeskus märkis, et infrapuna-satelliidi kujutised näitasid, et "kompaktne keskne konvektsioon on uuesti tõusnud, pisut sügavamal ja ta on hetkega tagasi avanud silmapiiri, kuna see liigub jätkuvalt madalamale ringluskeskusele kirde suunas".

16. augustil kell 11.00 EDT (1500 UTC) märkis ühine typhooni hoiatuskeskus, et Banyani maksimaalne püsiv tuul oli langenud 75 miili / h (65 sõlme / 120 km / h) ja see nõrgenes. See asus Wake'i saarest umbes 981 meremiili kaugusele põhja pool 36, 9 kraadi laiuskraadi ja 169, 5 kraadi idapikkust. Banyan läks kirdesse kiirusega 37 mph (32 sõlme / 59 km / h).

Keskkonnanalüüs viitab üha ebasoodsamale keskkonnale, kus mõõdukas vertikaalne tuulekõik ja merepinna temperatuurid vähenevad. See kombinatsioon, kui Banyan läheb põhja kaugemale, vähendab süsteemi.

menu
menu