NASA täidab äsja moodustatud troopilist depressiooni 08W Lõuna-Hiina meres

Ambassadors, Attorneys, Accountants, Democratic and Republican Party Officials (1950s Interviews) (Juuni 2019).

Anonim

NASA-NOAA Soome tuumaelektrijaamade satelliit ületas Lõuna-Hiina meri ja võttis pildi äsja moodustatud troopilisest depressioonist 08W lähedal Hainani saarel Hiinas.

21. juulil näitas NASA-NOAA Suomi tuumaelektrijaama satelliidi nähtav infrapuna-pildiradiomeetri sari (VIIRS) uut tüüpi troopilise tsükloni nähtavat valgust. Kujutis VIIRS näitas kergelt pikliku tormi. VIIRS kogub maa, atmosfääri, krüosfääri ja ookeanide nähtavaid ja infrapunaseid kujutisi ning globaalseid vaatlusi.

Kell 11.00 EDT (1500 UTC) 21. juulil oli troopilises depressioonis 08W maksimaalne püsiv tuul kiirusega 34, 5 km / h (30 sõlme / 55, 5 km / h). See asus umbes 18, 2 kraadi laiuskraadi ja 112, 8 kraadi idapikkust, umbes 265 meremiili kaugusele Hongkongist Hiinas. 08W liikus läänes-loodes 6, 9 miili tunnis (6 sõlme / 11, 1 km / h).

Tropical Depression 08W prognoositakse troopiliseks tormiks, enne kui jõuate kaldast Hainani saare kaguosas umbes 22. juulil kell 8.00 EDT (1200 UTC). Kui torm tugevneb troopiliseks tormiks, nimetatakse see ümber "Roke".

Ühine Typhooni hoiatuste keskus loodab, et torm hakkab 23. juulil hiljaks saama teises Hanoi põhjaosas.

menu
menu